Huisregels en Algemene voorwaarden

Wij willen er voor zorgen dat u een fijne en zorgeloze tijd heeft op Vakantiepark Hertenhorst. Onderstaande voorwaarden en bepalingen helpen mee dit te realiseren.

Bij aankomst krijgen al onze campinggasten in de receptie een informatiegids, deze informatiegids is te verkrijgen bij de receptie. 

Algemene voorwaarden

Huisregels

Huishoudelijk reglement
Alle gasten dienen zich te houden aan de, door Vakantiepark Hertenhorst vastgestelde, huisregels. U kunt deze regels vinden in de informatiegids die u krijgt bij aankomst of is af te halen bij de receptie. Overtreding van het reglement kan verwijdering van Vakantiepark Hertenhorst tot gevolg hebben zonder dat er restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.

Aansprakelijkheid
Vakantiepark Hertenhorst aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen. E.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel.

Voorwaarden
Op al onze reserveringen, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de voorwaarden van Vakantiepark Hertenhorst van toepassing welke u kunt opvragen bij de receptie. 

Algemene aanvullende voorwaarden
De algemene voorwaarden en huisregels vindt u hier boven en er staan nog aanvullende regels in onze informatiegids. De informatiegids krijgt iedereen bij aankomst of is af te halen bij de receptie.