Chalet Nachtegaal 4 personen

€ 124.500,-  exclusief kavel

Specificaties

Aantal slaapkamers2
Oppervlakte accommodatie48m2

Chalet voor het hele gezin op de Veluwe

Ontdek Chalet Nachtegaal op Vakantiepark Hertenhorst, een prachtige plek midden in de natuur op de Veluwe! In dit gezellige chalet kun je met maximaal 4 personen verblijven en genieten van de rust en schoonheid van de omgeving, wanneer je maar wilt!

Jij zult blij zijn met de volledig uitgeruste keuken voorzien van een oven, magnetron en vaatwasser. Zo kun je gemakkelijk je eigen maaltijden bereiden en gezellig samen eten op het buitenterras.

Het chalet beschikt over twee comfortabele slaapkamers waar jij heerlijk kunt uitrusten na een dag vol avonturen in de natuur. Word 's ochtends wakker met het gezang van vogels en geniet van de serene rust die de Veluwe te bieden heeft.

Een extra voordeel van Chalet Nachtegaal is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten op Vakantiepark Hertenhorst, waaronder het buitenzwembad. Neem een verfrissende duik, ontspan op het terras, of profiteer van andere faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft.

Interesse in Chalet Nachtegaal?

Heb je interesse in Chalet Nachtegaal voor 4 personen? Mail ons op info@vakantieparkhertenhorst.nl en vraag naar alle mogelijkheden. Natuurlijk kan je via deze weg ook een bezichtiging inplannen.