Een parel op de Veluwe

Chalet Bever

€ 109.500,-  exclusief kavel

Specificaties

Aantal slaapkamers2
Oppervlakte accommodatie48m2


Chalet kopen op de Veluwe?

Chalet Bever op Vakantiepark Hertenhorst is een parel gelegen in het hart van de betoverende Veluwe! Dit luxe chalet biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring te midden van de prachtige natuur.

Bij Chalet Bever kan je, wanneer je maar wilt, genieten van alle comfort die je je maar kunt wensen. De luxe keuken is volledig uitgerust, zodat je jouw culinaire vaardigheden kunt laten zien of gewoon kunt genieten van een gezellige maaltijd met het gezin. Het chalet beschikt over twee fijne slaapkamers die modern zijn ingericht.

In de goed uitgeruste badkamer vind je een heerlijke douche en een toilet, zodat u zich kunt opfrissen na een dag vol plezier op de Veluwe. Daarnaast biedt het buitenterras je de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de prachtige bossen om je heen.

Chalet Bever is met zijn moderne inrichting een ideaal vakantiehuis gedurende het hele jaar. Ontdek de wonderschone Veluwe vanuit dit schitterende chalet en maak van deze chalet jouw tweede thuis.

Interesse?

Heb je interesse in deze prachtige chalet op de Veluwe? Mail ons op info@vakantieparkhertenhorst.nl. Wij helpen je graag verder.