Kamperen Veluwe

Kamperen op de Veluwe is een unieke ervaring en Vakantiepark Hertenhorst is de perfecte plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Het park is gelegen op een prachtige locatie in Beekbergen, in het hart van de Veluwe, omgeven door bossen, heidevelden en uitgestrekte graslanden.

Kom kamperen op de Veluwe

Kamperen op de prachtige Veluwe

Voor degenen die graag willen kamperen op de Veluwe, biedt het park ruime kampeerplaatsen aan. Hier kun je zelf je tent, caravan of camper plaatsen en genieten van de natuur. De kampeerplaatsen zijn omgeven door bomen en bieden veel privacy. Bovendien zijn er op het terrein moderne sanitaire voorzieningen aanwezig, waaronder douches, toiletten en wasmachines.

Onze kampeerplaatsen liggen vlakbij de Veluwe. Zo is Nationaal Park Veluwezoom slechts 20 minuten rijden vanaf jouw kampeerplaats. Nationaal Park De Hoge Veluwe is slechts 15 minuten rijden en ook op de fiets goed bereikbaar. Het is namelijk 45 minuten fietsen vanaf Hertenhorst naar De Hoge Veluwe. Vergeet dus zeker niet je fiets wanneer je gaat kamperen op de Veluwe!

Of ga voor een fijne en luxe chalet

Op Vakantiepark Hertenhorst kun je, naast kamperen op de Veluwe, ook kiezen uit verschillende soorten accommodaties, waaronder comfortabele bungalows en chalets. Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, zoals een keuken, badkamer, televisie en verwarming. Hierdoor kun je genieten van de rust en de natuur, terwijl je toch beschikt over alle comfort van thuis.

Boek nu

kamperen veluwe

Uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark in Beekbergen

Vakantiepark Hertenhorst biedt veel faciliteiten aan voor jong en oud tijdens het kamperen op de Veluwe. Er is bijvoorbeeld een buitenzwembad en een speeltuin. Ook kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals tafeltennisen, Jeu de Boules en voetballen op het sportveld. Het buitenzwembad op het park is een geweldige plek om te relaxen en te zwemmen. Het zwembad is veilig en schoon en er zijn voldoende ligbedden beschikbaar. Bovendien is er een apart kinderbad, waar kinderen zich kunnen uitleven en spelen tijdens het kamperen op de Veluwe.

De Veluwe heeft ontzettend veel te bieden

Een van de grootste voordelen van kamperen op de Veluwe op Vakantiepark Hertenhorst is de vele wandel- en fietsmogelijkheden. De Veluwe is een prachtig natuurgebied met veel verschillende landschappen, van bossen en heidevelden tot uitgestrekte graslanden. Er zijn talloze wandel- en fietspaden die door het gebied lopen, waardoor je de mooiste plekken kunt ontdekken tijdens jouw vakantie in Beekbergen.

Ook de kinderen vervelen zich geen moment

Een dagje uit met de kinderen is altijd leuk en vanaf Vakantiepark Hertenhorst is er genoeg te doen. Een populaire optie is een bezoek aan de dierentuin Burgers Zoo in Arnhem, die bekend staat om de unieke en natuurgetrouwe verblijven voor de dieren. Hier kun je onder andere leeuwen, apen, giraffen en flamingo's in het echt bekijken.

Een andere leuke optie is een bezoek aan de attractiepark Julianatoren in Apeldoorn. Dit park is speciaal ontworpen voor kinderen tot 12 jaar en biedt tal van leuke attracties, shows en evenementen. Durf jij alle attracties in?

Beide parken zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Vakantiepark Hertenhorst en bieden een leuke en onvergetelijke dag voor kinderen. Wil je meer informatie? Kom dan langs bij de receptie op ons vakantiepark.

Dit wil ik!

Veelgestelde vragen over kamperen op de Veluwe

Wat is de beste tijd om te kamperen op de Veluwe?

De lente en de zomer zijn ideale seizoenen, van april tot september, voor aangenaam kamperen op de Veluwe.

Zijn er voorzieningen zoals douches en toiletten op Vakantiepark Hertenhorst?

Ja, Vakantiepark Hertenhorst op de Veluwe biedt sanitaire voorzieningen, waaronder douches en toiletten.

Zijn er wandel- en fietspaden in de buurt van dit vakantiepark op de Veluwe?

Ja, de Veluwe heeft uitgebreide wandel- en fietspaden die gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf Vakantiepark Hertenhorst op de Veluwe.

Kamperen op de Veluwe met zwembad