Zowel binnen als buiten waterplezier

Zwembad

Binnen- en buitenzwembad

Bergsehaak is een vakantiepark met een overdekt zwembad. Het binnenzwembad van Bergsehaak is 1,40 meter diep. Daarnaast zijn er ook een peuter- en kleuterbad. Het peuterbad heeft een diepte van 20 cm en het kleuterbad is 40 cm diep. Er zijn diverse speelelementen aangebracht die het binnenzwembad een gezellig karakter geven. Kinderen – van klein tot groot – zullen zich hier uitstekend vermaken.

Naast het binnenbad is een buitenbad te vinden met daarbij een zonneterras. Voor de avontuurlijke kinderen en ouders is er dus veel te beleven, terwijl ouders die even lekker uit willen rusten plaats kunnen nemen op het zonneterras.

Wanneer je verblijft op Poelman Vakantieparken de Bergsehaak is het gebruik van de zwembaden gratis. Bij aankomst ontvang je een zwembadpas (5,- euro borg).
Hiermee heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het zwembad (zodra je naar binnen gaat is de pas 2 uur geblokkeerd om nogmaals naar binnen te gaan).

Wanneer je niet verblijft op De Bergsehaak ben je ook tijdens het seizoen van harte welkom in ons zwembad. Losse kaartjes kosten € 4,50 p.p. en een 10 rittenkaart € 42,50.